Zastave Srpski English Italiano
Nekretnine » Preševska 30

Koncept objekta

Stambeno-poslovni objekat nalazi se na ograđenoj parceli ukupne bruto razvijene građevinske površine 2.911 m². Namenjen za porodično stanovanje, smešten je u Preševskoj ulici između Ulice Dimitrija Tucovića i Bulevara Kralja Aleksandra. Sa bočne desne strane, gledano iz Preševske ulice, objekat se naslanja na sledeći. Sa ostale tri strane slobodno je stojeći objekat.

Ovaj stambeno-poslovni prostor sastoji se od podruma, suterena, prizemlja, četiri sprata kao i povučenog sprata sa ukupno 34 stambene jedinice. Na svakom spratu stanovi su projektovani sa sličnom organizacijom.

U prizemlju se nalazi šest stambenih jedinica strukture jednoiposobnog, dvoiposobnog stana kao i garsonjere od 26m² do 55m². Na svakom spratu smešteno je po šest stambenih jedinica strukture jednoiposobnog, dvosobnog, dvoiposobnog i trosobnog stana od 41m² do 63m².

U podrumskom delu objekta smešteno je 28 garažnih mesta do kojih se stiže auto-liftom iz Preševske ulice, prostorija za toplotnu podstanicu kao i tehnička prostorija. U suturenu su smeštena dva lokala i sedam parking mesta do kojih se dolazi preko rampe iz Preševske ulice. Na nivou povučenog sprata nalaze se četiri stana strukture dvosobnog i dvoiposobnog stana sa velikim terasama do 31m².

Sve stambene jedinice opremljene su trofaznom strujom, dvema telefonskim linijama, video-interfonom, video nadzorom kao i kablovskom i satelitskom televizijom.

Grejanje u stanovima je na daljinsko upravljanje i priključeno je na Beogradske toplane. Radijatori su proizvedeni u čuvenim italijanskim kompanijama Raunding, Feroli i Global. Putnički lift i lift za automobile takođe su italijanske proizvodnje vrhunskog kvaliteta.

Enterijer i eksterijer

Stambeno-poslovni objekat fundiran je na bušenim šipovima od 60 cm postavljenim na međusobnom rastojanju od 1.50 m između kojih se nalazi prostor popunjen armirano-betonskim platnima debljine od 20 do 25 cm.

Osnovni konstruktivni sklop čine armirano-betonski zidovi postavljeni u oba pravca a pune armirano-betonske ploče sačinjavaju međuspratnu konstrukciju.

Fasadni zidovi

Suteren sa ulične strane napravljen je od italijanske granitne keramike na aluminijumskoj podkonstrukciji, tvrde ploče od mineralne vune debljine 5 cm, PVC folije, giter bloka debljine 19 cm kao i maltera debljine 2 cm.

Tri slobodna fasadna zida, okrenuta ka ulici, internoj saobraćajnici i dvorištu, napravljena su od plemenitog maltera debljine 2 mm, cementnog maltera debljine 2,5 cm, pune opeke debljine 12 cm, ploče od tvrdo presovanog tervola debljine 5 cm, PVC folije, giter bloka debljine 19 cm i maltera debljine 2 cm.

Bočni desni fasadni zid napravljen je od fasadnog maltera debljine jednog centimetra, ploče od tvrdo presovanog tervola debljine 5 cm, giter bloka debljine 19 cm i maltera debljine 2 cm.

Pregradni zidovi

Pregradni zidovi su napravljeni od šuplje opeke a malterisani su sa obe strane krečenim malterom. Završna obrada unutrašnjih zidova predstavlja punu disperziju boja u tonu po izboru, kompanija Helios ili Jub, kao i keramičke pločice prve klase, italijanske i domaće proizvodnje.

Podovi

Stambeno-poslovni objekat opremljen je klasičnim hrastovim parketom debljine 22mm, koji je lepljen preko cementne košuljice dvokomponentnim lepkom. Termo silent folija debljine jednog centimetra postavljena je kao toplotna i zvučna izolacija ispod cementne košuljice. Hodnici zgrade i stepenište napravljeni su od granitnih ploča debljine 2cm i 3cm.

Plafoni su malterisani krečenim malterom i bojeni punom disperzijom boja, kompanija Helios ili Jub.

Kako biste našli najbolje rešenje za opremanje svog stambenog prostora, posetite sajt www.sabenterijeri.rs
Upit o objektu
Preševska 30 - Planovi

Preševska 30 - Izvođenje radova

Preševska 30 - Završen objekat

Vesti vezane za objekat

Detalji o objektu

 • Mesto: Beograd
 • Adresa: Preševska 30, Zvezdara
 • Spratnost: -1 + P + 6
 • Stanovi od-do: 26m2 - 63m2
 • Lift: Da
 • Garaža: Da, auto lift
 • Internet: Da
 • Kablovska: Da
 • Grejanje: CG
 • Uknjiženo: Da
 • Način finansiranja:
  Projektno finansiranje banke
Kontakt informacije
Adresa

Grčića Milenka 39
11000 Beograd, Srbija
Pronađite nas na mapi
Telefon

Tel : +381 11 2412 130
E-mail

Office : office@sabestetik.rs

facebook LinkedIn SAB Estetik
Korisni linkovi 
opremanje enterijera
turisticka agencija
Pravni saveti 

Svaki kupac nekretnine može da dobije pravni savet od advokata firme S.A.B. Estetik d.o.o. i da ima uvid u sva dokumenta, izdata od strane nadležnih institucija za datu lokaciju. Opširnije o ovome »
S.A.B. Estetik d.o.o. Prodaja stanova Beograd - bez posrednika
Sva prava zadržana 2015. izrada web sajtova